Objednajte sa Opýtajte sa

Najnovší laser súčasnosti v NeoVízii

30.11.2018
Najnovší laser súčasnosti v NeoVízii

Moderné prístrojové vybavenie v kombinácii so skúsenosťami našich lekárov sú zárukou najlepších výsledkov pri vyšetrení a operácií.

Už od roku 2010, kedy sme na Slovensku ako prvá očná klinika zaviedli do praxe bezbolestné laserové operácie očí femtosekundovým laserom, sa snažíme pacientom neustále ponúkať starostlivosť na najvyššej možnej svetovej úrovni. S tým súvisí aj pravidelné investovanie do nových technológii. Jedným z  posledných prírastkov je najmodernejší femtosekundový laser VISUMAX 500 od nemeckej spoločnosti CARL ZEISS. A vďaka svojmu roku výroby 2018, patrí na Slovensku k najnovším. 

Femtosekundový laser svojou dokonalosťou a výnimočnou rýchlosťou odstraňuje krátkozrakosť aj astigmatizmus bezbolestne, šetrne, bez rezu na rohovke a pri vybraných operačných metódach aj bez použitia excimeru. Konkrétne pri metóde SMILE (NeoSMILE 3D), ktorú primár MUDr. Radovan Piovarči v roku 2013 priniesol na Slovensko ako prvý.  

bezbolestná laserová operácia očí femtosekundovým laserom

"Unikátny femtosekundový laser VISUMAX 500 využívame pri laserových metódach NeoSMILE 3D a NeoLASIK HD (metódy nazývané aj ako femtoLASIK či ReLEx Smile). Vďaka nemu je ochranná vrstva vytváraná jemným a precíznym laserom, bez použitia akýchkoľvek ostrých alebo rezných nástrojov a s bezbolestným pooperačným stavom," dodáva primár Piovarči. 

V NeoVízii máme pre vaše oči to najlepšie, čo môže refrakčná chirurgia ponúknuť

"Nový laser je skvelý predčasný vianočný darček nielen pre nás, ale hlavne našich pacientov," zhoduje sa naše lekárske trio: primár MUDr. Piovarči, MUDr. Smorádková a MUDr. Záhorcová, ktorí laserové operácie očí v NeoVízii vykonávajú. 

nový femtosekundový laser VISUMAX 500