Objednajte sa Opýtajte sa

Aký je prvý rok od laserovej operácie očí?

20.02.2019
Aký je prvý rok od laserovej operácie očí?

Pri pohľade na ňu máte pocit, že sa v nej zhmotnila všetka elegancia, noblesa a šarm Talianska a Francúzska. Študentka žurnalistky píše o ženskej kráse a o móde už ôsmy rok. Dnes patrí k najvychytenejším slovenským blogerkám. Ivana Petrušová, Sweet Lady Lollipop oslavuje svoj prvý rok od laserovej operácie očí NeoLASIK HD. A aký ten rok bol? 

Nikdy som nepremýšľala nad tým, že by som si dala moje oči “spraviť”. Bola som zvyknutá na život s večne zaťapkanými a občasne zahmlenými okuliarmi, v ktorých sa nedá ležať inak, než na chrbte. Zvykla som si na ranné vkladanie šošoviek a panický strach z toho, že mi do oka spadne kúsok zo špirály. Tiež som si zvykla na to, že sa nemôžem potápať a pokiaľ nemám okuliare či šošovky, vyzerá môj svet presne ako ten, ktorý vidíme po otvorení očí pod vodou.

Život “okuliarnika” či “šošovkára” som brala ako moju prirodzenú súčasť. Nezvažovala som, že by som šla na laserovú operáciu. Totiž, bola som v informáciách, ktoré som mala, trochu zmätená. Myslela som si, že operácia očí sa robí až od určitého veku, do ktorého ešte nespadám. Keďže som bola zmierená s touto teóriou, nikdy som si o tom nezisťovala viac a hovorila som si, že na operáciu pôjdem, keď dorastiem…

Viac o Ivaninej laserovej operácii sa dočítate na jej blogu

Sweet Lady Lollipop po laserovej operácii očí NeoLASIK HD

Dnes je rok čo si užívam svoje „nové oči“. A ten rok bol skvelý. Kým som mala okuliare či šošovky, ani som si poriadne neuvedomovala, v čom všetkom sa počas dňa kvôli nim obmedzujem. Vďaka laserovej operácii mám omnoho ľahší život a ten pocit, keď sa ráno zobudím a vidím bez toho, aby som musela siahnuť po okuliaroch na komode, je jeden z najkrajších vôbec.