Objednajte sa Opýtajte sa

120% v očiach Borisa Holečka

19.06.2018
120% v očiach Borisa Holečka

Borisove oči to majú v práci aj v živote náročné. Musia 100%ne fungovať nielen pri točení videí, ale aj pri behu a pri boxe, ktorému sa Boris poctivo venuje. V živote potrebuje fantastický zrak a tak sa rozhodol, že sa dioptrií do diaľky zbaví bezbolestným femtosekundovým laserom, pomocou metódy NeoLASIK HD.


„V ten istý deň šiel predo mnou náhodne na operáciu syn kolegu z FUN rádia, Truhlíka. Keď vyšiel z operačných sál, zákrok prirovnal k únosu mimozemšťanov. Súhlasím. Bol to zážitok. Bál som sa, že to bude bolieť a vôbec nebolelo. Pani doktorka Záhorcová mi v každom kroku vysvetľovala, čo práve robí, Vďaka tomu som vedel, čo sa so mnou deje a aj vďaka tomu som bol pokojný."

Ráno sa nevedel vynadívať, koľko detailov vidí všade okolo. „Bola to sranda, pozeral som sa na seba do zrkadla a videl som tak dobre, aj lepšie, ako predtým s okuliarmi. Viac som si pozeral frajerku, sledoval som každý detail na ceste," hovorí Boris, ktorý si už na kontrolu na druhý deň odšoféroval sám.


Na čo sa najviac teší? „Že mi konečne nebudú zavadzať okuliare. Na môj prvý tréning boxu a na to, že cez hľadáčik fotoaparátu a kamery konečne niečo uvidím."