Objednajte sa Opýtajte sa

Predstavujeme nové logo našej kliniky

01.04.2024
Predstavujeme nové logo našej kliniky

Po 15 rokoch neustáleho odborného rozvoja a veľkých investícií do najkvalitnejších technológií a inovácií sme sa rozhodli, že prišiel ten správny čas aktualizovať aj vizuálnu podobu našej značky.

Dlho sme s odborníkmi na komunikáciu hľadali novú podobu nášho loga, ktoré by ešte lepšie odrážalo hodnoty, na ktorých sieť očných kliník NeoVízia stojí. Ide predovšetkým o odbornosť, profesionalitu, inovatívnosť, ľudský prístup k pacientom a férovú otvorenosť v komunikácii.

Toto nové logo a vizuálna identita, v ktorej vyniká úsmev symbolizujúci radosť a našu inovatívnu laserovú operačnú metódu NeoSMILE PRO, efektívnejšie vyjadrujú náš dlhodobý zámer. Spájajú v sebe odbornú a profesionálnu starostlivosť s nevyhnutným osobným prístupom.

Naše motto 'Lepší zrak, lepší život', ktoré nás dlhodobo sprevádza, zostáva pevným záväzkom.

Aj naďalej sa zaväzujeme poskytovať starostlivosť najvyššej možnej kvality, starostlivosť, ktorá má silu meniť životy. Túto skutočnosť potvrdzuje viac ako 950 tisíc pacientov, ktorí už nám dali svoju dôveru. Pacienti, ktorí sú a vždy budú stredobodom našej pozornosti i inšpiráciou pre naše ďalšie snaženie.

Vieme totiž, rovnako ako vy, že lepší zrak znamená lepší život.

Vaša NeoVízia