Objednajte sa Opýtajte sa

Už po 6x sme sa stali NAJOBĽÚBENEJŠOU očnou klinikou na Slovensku

12.04.2023
Už po 6x sme sa stali NAJOBĽÚBENEJŠOU očnou klinikou na Slovensku

Aj vďaka vám sme už šiestykrát NAJOBĽÚBENEJŠIA očná klinika na Slovensku. 

Vďaka našim pacientom a skvelej práci celého Neo-tímu sme opakovane získali prestížne ocenenie Superbrands Slovakia.

Prestížne ocenenie Superbrands Slovakia potvrdzuje od roku 2018 kvalitu, výnimočnosť, zákaznícky servis, najnovšie technológie a postupy, ktoré naša očná klinika prináša na slovenský trh už 13 rokov.

NeoVízia je lídrom v poskytovaní špičkovej očnej starostlivosti o každého svojho pacienta v moderných a inovatívnych pracoviskách v BratislaveTrnave a Poprade, ako aj v Českej republike. Ponúkame široké spektrum zdravotnej starostlivosti zahŕňajúce operácie dioptrických chýb, sietnice, sivého zákalu, keratokonusu a plastické operácie.

O udelení titulu rozhodli slovenskí spotrebitelia a komisia expertnej skupiny odborníkov Brand Council na základe verejného prieskumu realizovaného agentúrou Incomind. Do tejto skupiny patria uznávaní slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

Ako sa vyjadril náš pán riaditeľ a spoluzakladateľ Petr Kocian: "Sme jediná očná klinika na Slovensku, ktorá získala ocenenie Superbrands a jedna z mála slovenských firiem, ktorá ocenenie dokázala obhájiť už 6x za sebou! Svedčí o tom, že latku kvality, ktorú sme si nastavili už na počiatku podnikania, nikdy nepodliezame, naopak snažíme sa ju každým rokom zvyšovať a určovať trendy."