Objednajte sa Opýtajte sa

NeoVízia má namierené na príslušníkov ozbrojených síl

20.10.2021
NeoVízia má namierené  na príslušníkov ozbrojených síl

Stali sme sa hrdým partnerom Slovenského zväzu vojakov v zálohe a športovo-branných aktivít. O ich bezproblémové videnie sa staráme od Júla 2021.

„NeoVíziu sme si vybrali najmä na základe dlhodobých a pozitívnych referencií. Neustále sa snažíme napredovať, a preto hľadáme partnerov, s ktorými máme rovnaké hodnoty. Teda inováciu, ústretovosť, odbornosť. Naši členovia sa venujú športu, pri ktorom je výborné videnie nevyhnutnosťou. A preto na starostlivosť o zrak kladú patrične vysoký dôraz. Významný podiel v rozhodovacom procese mala aj osobná skúsenosť s prácou a prístupom pána primára Radovana Piovarčiho. Teším sa, že našim členom tak môžeme poskytnúť benefity, ktoré môže využiť časom prakticky každý z nich,“ hovorí Ing. Rastislav Maršálek, viceprezident zväzu pre marketing a komunikáciu.

Strelcom dokážeme pomôcť s odhalením širokého spektra očných chýb. Práve pravidelné odborné poradenstvo, preventívne očné prehliadky a zľavy na operácie a zákroky sú hlavnými benefitmi tejto jedinečnej spolupráce.

„Teší nás, že sme sa stali dôveryhodným partnerom ľudí, ktorým pomôžeme zlepšiť ich výkony a odložiť ich nepraktické okuliare a šošovky. Teraz sa môžu naplno sústrediť na to, čo ich baví. S lepším zrakom sa totiž žije lepší život a v tomto prípade sa zlepší aj muška,“ dodáva na záver MUDr. Radovan Piovarči, primár Očnej kliniky NeoVízia. Najdete nás v Poprade, Trnave a Bratislave.