Objednajte sa Opýtajte sa

NeoVízia v roku 2021 po štvrtýkrát obhájila titul SUPERBRANDS Slovakia

19.04.2021
NeoVízia v roku 2021 po štvrtýkrát obhájila titul SUPERBRANDS Slovakia

Ocenenie SUPERBRANDS Slovakia potvrdzuje od roku 2018 kvalitu, výnimočnosť, zákaznísky servis, najnovšie technológie a postupy, ktoré naša klinika už tradične na slovenský trh prináša. NeoVízia je priekopníkom v poskytovaní špičkovej starostlivosti o každého svojho pacienta v moderných a inovatívnych pracoviskách v Bratislave, Trnave a Poprade, ako aj v Českej republike. Ponúkame široké spektrum očnej starostlivosti zahŕňajúce operácie dioptrických chýb, sietnice, sivého zákalu, keratokonusu a plastické operácie.

O exkluzívnom ocenení rozhodli slovenskí spotrebitelia a komisia  expertnej skupiny odborníkov Brand Council, ktorí rozhodli o udelení ocenenia na základe verejného prieskumu realizovaného agentúrou Incomind. Do tejto skupiny patria uznávaní slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

Ako sa vyjadril náš pán riaditeľ a spoluzakladateľ Petr Kocian, získanie ocenenia Superbrands štvrtýkrát v rade je s trochou nadsádzky „super super super super“. Svedčí o tom, že latku kvality, ktorú sme si nastavili už na počiatku podnikania, nikdy nepodliezajema, naopak snažíme sa ju každým rokom zvyšovať a určovať trendy.