Objednajte sa Opýtajte sa

Podcast DOBRE VIDIEŤ

11.03.2020
Podcast DOBRE VIDIEŤ

V bežnom zhone zabúdame na pekné a drobné veci, ktoré tvoria svet. Preto vám prinášame zaujímavé rozhovory s ľuďmi, ktorí vedia, prečo je dôležité dobre vidieť. A hlavne, čo by nášmu zraku nemalo uniknúť.

Podcast DOBRE VIDIEŤ, to sú rozhovory Michaely Kertészovej s hosťami, ktorí sa rozhodli zlepšiť si kvalitu svojho zraku, a tým aj kvalitu života. S hosťami, ktorých život je pre nás zaujímavý, inšpiratívny, ktorých sme mali tú česť stretnúť, a preto ich radi touto cestou predstavíme bližšie aj vám. 

Prečo podcast?

  • lebo NeoVízii inovácie pristanú....nielen tie medicínske, ale aj tie komunikačné, ktoré nás spájajú s našimi súčasnými, ale aj budúcimi pacientmi.
  • lebo podcasty sú skvelé. Nemusíme sa na ne vždy stopercentne sústrediť, môžeme si nimi spríjemniť cestovanie, prechádzku, či domáce práce. Pri niektorých sa dobre zasmejeme, pri niektorých sa aj niečo naučíme, či inšpirujeme.

Podcast nájdete na platformách:

  1. Spotify: https://open.spotify.com/show/3MdOI8zyvryTOATpYftAtJ
  2. Google Podcasts
  3. Apple Podcasts

Prvý hosť podcastu - Pavol Neruda, jeden zo zakladateľov najúspešnejšieho česko-slovenského projektu OKTAGON MMA. Prečítajte si o jeho laserovej operácii NeoLASIK HD. 

Spotify: https://open.spotify.com/episode/3htIyxXu7eIU9YL3PSZwsE?si=bB_BPpPXSYa591shlTjAIg
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/?q=dobré%20vidieť
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/sk/podcast/dobre-vidie%C5%A5-s-pavlom-nerudom/id1501815817?i=1000467626516&l=sk

Podcast Dobre vidieť s Pavlom Nerudom a Michaelou Keerteszovou

Príjemné počúvanie!